Arkivë për » Maj 26th, 2016 «

Shqipëria e Naim Frashërit

Shqipëria e Naim Frashërit Kjo është nji nga vjershat e rralla të Naim Frashërit, e cila për çudi ka qarkulluar më së pakut në tekstet shkollore, në komentarët e studiesve dhe Lexo Me Teper.

Poezia përballë Driteroit!! nga Rezart Palluqi

Poezia përballë Driteroit!! nga Rezart Palluqi Poeti, Dritëro Agolli prej kohësh u shpëlan trurin poetëve të rinj, duke ju thënë se: “Poezia nëse nuk derdhet në strofë nuk është  poezi…!” – aq Lexo Me Teper.

Dita e 100 viteve t’Hirushes – pothuej prrallë – nga Ilir Seci

Dita e 100 viteve t’Hirushes pothuej prrallë nga Ilir Seci Nji ditë Maji, Hirushja mbushi 100 vjeç… E kishte datëlindjen dikund aty kah mesi i muejit Maj, (data e saktë s’dihet, se ajo Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook