Nyjet-Arkivit për » Richard Nixon «

Parathënie dhe pasthënie e librit “Amerika në Pasqyrë” me autor studiuesin dhe publiçistin shqiptaro-amerikan, Klajd Kapinova nga Tomë Mrijaj,

Parathënie dhe pasthënie e librit “Amerika në Pasqyrë” me autor studiuesin dhe publiçistin shqiptaro-amerikan, Klajd Kapinova nga Tomë Mrijaj, New York The main points of view of the book “America in the Lexo Me Teper.

Çfarë ndodhi me burrin që i doli para tankut në sheshin Tiananmen

 Njeriu që u përball me përbindshin diktaturë… Në qershor të vitit 1989, Shqipëria ishte ende diktaturë… ende Muri i Berlinit ishte në këmbë, ende Çausheskët ishin gjallë dhe euforikë, ende Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook