Nyjet-Arkivit për » Pershkodren «

PerShkodren Mik i ftuem Piktori Gjergj (George) Pali

PerShkodren Mik i ftuem Piktori Gjergj (George) Pali Organizatore Justina Filipi (ditën e dielë me 7 Shtator, 2014; në ora 20:00) Prolog mbi Gjergj (George) Pali Në vitin 1988, kufirin e Shqipërisë Komuniste Lexo Me Teper.

“…kësaj gjuhe i duhet ma shumë shpirt e muzikë…” Elona Çuliq

Në nyjë t’nji bashkpunimi jo fort të lehtë… radiandradi.com – PerShkodren Nji ftese shumë të sjellshme për bashkëpunim me PerShkodren, ju përgjigja me thanë të drejtën jo pa entusiazëm dhe dashamirsi. Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook