Nyjet-Arkivit për » Neritan Shamo «

“Lamtumira e një Arrati-e të pambaruar…” nga Rezarta Reçi

  E nderuara Rezarta Reçi, ti me E-misionin tënd ndër vite, si gazetare -”arkeologe” kërkove dhe vure në dritën e lirë të kujtimit, informimit, vlerësimit, me qindra personazhe e shpirtra njerëzorë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook