Nyjet-Arkivit për » George Pali «

Nji bisedë dhe nji udhëtim në jetën dhe veprën e piktorit Zef Nacaj

Nji bisedë dhe nji udhëtim në jetën dhe veprën e piktorit Zef Nacaj Zef Nacaj asht nji artist i rrethanave, mbasi shkollimi i tij nuk ka qenë arti… e megjithatë mbas shumë Lexo Me Teper.

PerShkodren Mik i ftuem Piktori Gjergj (George) Pali

PerShkodren Mik i ftuem Piktori Gjergj (George) Pali Organizatore Justina Filipi (ditën e dielë me 7 Shtator, 2014; në ora 20:00) Prolog mbi Gjergj (George) Pali Në vitin 1988, kufirin e Shqipërisë Komuniste Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook