Nyjet-Arkivit për » Carl Gustav Jung «

Jozef Radi, poezia si çlirim nga makthi ekzistencial dhe shpëtim nga hijet e ferrit esse nga Hyqmet Hasko

Jozef Radi, poezia si çlirim nga makthi ekzistencial dhe shpëtim nga hijet e ferrit esse nga Hyqmet Hasko “Atë e bir”, përgjatë një endjeje biblike, ku dhimbja, mungesa, trishtimi, kufizimi i Lexo Me Teper.

Carl Gustav Jung (1875-1961) – Pushteti dhe Dashnia

“Atje ku dashnia mbretnon, s’ka dëshirë pushteti, atje ku pushteti sundon mungon dashnia. Pse ato i bajnë hije njena tjetrës…!” 
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook