Arkivë për » Mars 24th, 2016 «

“Dosja 2/B” dhe vrasja e Poetëve nga Urim Gjata

“Dosja 2/B” dhe vrasja e Poetëve nga Urim Gjata Sot, Genc Leka babai im mbushi 75 vjeç! Po këtë vit ai bën edhe 40 vjet që është larguar duke më lënë kujtimet plot dashuri e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook