Arkivë për » Prill 29th, 2013 «

Gruaja – Fridrich Nietzsche

“…Zoti e krijoi gruan! Dhe me thanë të drejtën prej atij çasti pushoi së ekzistuemi mërzia… po njiherësh pushuen se ekzistuemi edhe mjaft gjana tjera… Kështu, gruaja u ba gabimi Lexo Me Teper.

Nji kujtim nga jeta me Selman Ndreun… Lazër Radi

 Nji kujtim nga jeta me Selman Ndreun nga Dr. Lazër Radi Ishte vera e viti 1937… Plot 56 vjet ma parë, njiqind studentë shqiptare: dhjetë nxanësit ma të mirë të përzgjedhun prej Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook