Nyjet-Arkivit për » Zemerimi «

Uria shkakton zemërim!?

Uria shkakton zemërim!? Kjo ndjenjë e përjetuar nga mungesa e ushqimit është një realitet shkencor dhe me të nuk bën dot shaka. Po përse uria shkakton zemërim?! Glukoza është burimi më kryesor i Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook