Nyjet-Arkivit për » Ymer Ago «

Konstandini i Vogëlith dhe Kthimi i Odiseut Eqrem Çabej

Konstandini i Vogëlith dhe Kthimi i Odiseut Eqrem Çabej “Hylli i Drites” Poezia popullore shqiptare ësht’ aq e pasur në motive të vjetra, sa mund të hedhë dritë jo vetëm në Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook