Nyjet-Arkivit për » Vitet ’70 «

Foksi i Lazrit

Foksi i Lazrit Nga fundi i viteve ‘70, Lazri mori nji qen të vogël dhe e thirri Foks! Meqë shtëpia jonë ishte si me thanë në “Synin e Ciklonit”, qeni i vogël Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook