Nyjet-Arkivit për » Valltari pa Këmbë «

Poetika e Zhaneta Barxhaj, si frymë e lirë krjuese dhe abstraksion – nga Agron Shele

Zhaneta Barxhaj në Venezie Poetika e Zhaneta Barxhaj, si frymë e lirë krjuese dhe abstraksion nga Agron Shele Poezia në vetvete, si formë shprehje e elokuencës më të thellë të mendimit dhe deshifrim Lexo Me Teper.

Poezia si akuarel abstrakt – Parathënie nga Agron Tufa

Poezia si akuarel abstrakt Parathënie nga Agron Tufa Shkrimi i poezisë, si një impostim i prerë nga ligjërata e rëndomtë, ka mbetur mister, që në zanafillë të traditave të lashta, prej se Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook