Nyjet-Arkivit për » Vajzën e Valëve «

Eshtë gjithmonë Mamaja ime! Rrëfim nga e përditshmja e Edmond Hasanit

Eshtë gjithmonë Mamaja ime! Rrëfim nga e përditshmja e Edmond Hasanit -Mondi, ma ndiz një cigare, ta pimë bashkë si dikur! -Po, mama, -i them dhe vras mendjen të kujtoj se kur ka Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook