Nyjet-Arkivit për » Ushunjëza «

Ushunjëzat Klodi Stralla (fb)

Ushunjëzat Klodi Stralla (fb) Arben Kallamata, një gazetar profesionist, me kulturë dhe qytetari, që i bën nder qytetit të tij të lindjes – Korçës, i quajti “Kërpaçë” një kategori njerëzish të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook