Nyjet-Arkivit për » Universiteti i Torinos «

Idiotët dhe rrjetet sociale: Fjalët e sakta të Umberto Ecos

Kohë ma parë, Umberto Eco, shkrimtari dhe historiani, shkaktoi nji debat të gjerë, mbi komunikimin përmes rrjeteve sociale, dhe hapsirës që krijoi kjo mënyrë komunikimi në botën e sotme. Nji diskutim Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook