Nyjet-Arkivit për » Uji i Ftohtë «

Rexhepi – nga Gëzim Zilja

Rexhepi nga Gëzim Zilja Nga lagjia ku banoj deri te stadiumi i kryeqytetit më nevojitet rreth gjysmë ore në këmbë. Asgjë nuk më pëlqen nga ky stadium, madje më duket një shëmtirë Lexo Me Teper.

Misteri” Henrik S. G. nga Simbad Detari

Misteri” Henrik S. G. nga Simbad Detari Po thekesha në diell, te ‘Plazhi i Enverit’, matanë Tunelit në Ujë të Ftohtë, kur dëgjova zërin e gazetashitëses që reklamonte me zë të lartë, Lexo Me Teper.


Shqiptarët hebrenj – midis nderimit dhe zhveshjes së dhunshme nga Shpend Sollaku – Noe


Shqiptarët hebrenj -  - midis nderimit dhe zhveshjes së dhunshme nga Shpend Sollaku – Noe Sipas një dialogu me doktorin Zino Matathia Kjo nuk është një intervistë… Ky nuk është një reportazh, nuk është Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook