Nyjet-Arkivit për » Shannon Woodcock «

Katër opinione mbi deklaratën e “përdhunimit” të këngëtares Alida Hisku…

Katër opinione mbi deklaratën e “përdhunimit” të këngëtares Alida Hisku Alida Hisku tha të vërtetën… dhe të gjithë e dinë! nga Shannon Woodcock Alida Hisku tha të vërtetën; gjatë regjimit komunist gratë ishin Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook