Nyjet-Arkivit për » Reforma Zgjedhore «

OSBE-ODIHR rrëzon zgjedhjet e 30 qershorit

OSBE-ODIHR rrëzon zgjedhjet e 30 qershorit Ekspertët e OSBE-ODIHR kanë ngritur pikëpyetje mbi legjitimitetin e zgjedhjeve të 30 Qershorit dhe kanë rikonfirmuar se ato u zhvilluan pa marrë në konsideratë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook