Nyjet-Arkivit për » Qepa e Bozhigradit «

Katër Poezi dhe shumë humor nga Meti Fidani

Katër Poezi dhe shumë humor nga Meti Fidani Qepa Bozhgradare Dikur dë Miras zbrita që ngaj Nikolica mbledhur qepët arash kapica-kapica Të gjeta dë bashtët qep’ thurnje kurorë të kish hipur nuri… qëndisur me dorë Selvi kishe shtatin dhe belin e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook