Nyjet-Arkivit për » Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit «

Letër e Hapur Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit – nga Visar Zhiti

Një përgjigje elegante, për të mos u përzier në çorbën e qokave, ku ca emra ftohen për garniturë e të tjerë për të ndarë pazaret e bëra kafeneve… Të përgëzoj Visar që Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook