Nyjet-Arkivit për » Playboy «

Miss-i i Burrave – nga Ervin Hatibi

Miss-i i Burrave nga Ervin Hatibi Një shkrim që të përpin me ritmin dhe trajtimin e problemit; me ekuilibrin dhe simetrinë e shikimit të botës, me gjuhën, stilin dhe metaforat e përdorura, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook