Nyjet-Arkivit për » Peshtani «

Poetët mbesin… kujtesë e amshueme e jetës… nga Jozef Radi – In memoriam – poetit martir Trifon Xhagjika

Poetët mbesin… kujtesë e amshueme e jetës nga Jozef Radi In memoriam – poetit martir Trifon Xhagjika… Rekanati asht nji qytet i vogël dhe i bukur, vendosun nji majëkodre, prej kah mund Lexo Me Teper.

Poetët qe mbesin… kujtesë e amshueme e jetës… nga Jozef Radi

Poetët qe mbesin… kujtesë e amshueme e jetës… nga Jozef Radi In memoriam… poetit martir Trifon Xhagjika… Rekanati asht nji qytet i vogël dhe i bukur vendosun majëkodre. prej kah mund tësoditet  Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook