Nyjet-Arkivit për » Periudha e Monarkisë «

Zhvillimi i arsimit në Shqipëri në periudhën e Monarkisë – nga Florian Hoti

Zhvillimi i arsimit në Shqipëri në periudhën e Monarkisë nga Florian Hoti Një nga fushat ku u përqëndrua kujdesi i qeverisë shqiptare dhe personalisht kujdesi i Mbretit Zog i I-rë ishte zhvillimi Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook