Nyjet-Arkivit për » Pema «

Kahlil Gibran (1883-1931) – Pema dhe njeriu

“Nëse nji pemë do ta shkruante biografinë e saj, s’do të ishte fort ndryshe prej asaj të nji familjeje njerzish… “
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook