Nyjet-Arkivit për » Pallati i Dimrit «

Shënime nga Rusia pjetërburgase – nga Parid Turdiu – (5 – 6 qershor 2018)

Shënime nga Rusia pjetërburgase nga Parid Turdiu (5 – 6 qershor 2018) *** Nuk mund tё them se dita e parё nё Petёrsburg ishte e kёndshme, por qe interesante. E para, bёnte ftohtё, shi Lexo Me Teper.

7 poezi nga Evgenij Evtushenko (18 Korrik 1933 – 1 Prill 2017)

7 poezi nga Evgenij Evtushenko  (18 Korrik 1933 – 1 Prill 2017) sjellë në shqip nga Maks Rakipaj 18 korriku është data e lindjes së poetit dhe shkrimtarit rus Jevgenij Jevtushenko (1933-2017), i Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook