back to top
22.5 C
Tirana
E hënë, 24 Qershor, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Mare Nostrum

Mare Nostrum – Shpend Sollaku – Noé – Katër Ekstrakte x Katër Sezone

Abysses - Voragini - Shpend Sollaku - Noé Nga parathënia e librit me të njëjtin titull, botuar në SHBA, në anglisht e italisht, në vitin...

Luigi Maria Ugolini (1895-1936) – Zbuluesi i Pompeit Shqiptar

Për likuidimin e popujve fillohet nga shlyerja e kujtesës. Shkatërrohen librat e tyre, shkatërrohet kultura dhe historia e tyre. Ngarkohet dikush tjetër t'i shkruajë...

Shpend Sollaku – NOÉ – Fragmente poemash

Shpend Sollaku - NOÉ Fragmente nga poema Mare Nostrum - Katër ekstrakte x katër sezone  (botuar për herë të parë në SHBA, në anglisht, italisht, frengjisht, spanjisht...

Françesko Krispi qe shqiptar i cilësuar Dr. Denisa Tare

Fatos Vogli Crispi, qe kryeministri i parë i Republikes Italiane. Sipas thënies së tij lapidare, u ndërtua edhe Italia e mëpasme: "Të bëjmë një Itali...

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related Images:

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.