Nyjet-Arkivit për » Lin Delia «

Akademikët e Urrejtjes ose Mjerim Intelektual i Nashove të rinj… – polemikë nga Jozef Radi

Akademikët e Urrejtjes ose Mjerim Intelektual i Nashove të rinj… polemikë nga Jozef Radi Kur një miku im më nisi linkun e shkrimit “Idhuj të Zgavërt” pata njëfarë hezitimi për lexim. Qysh Lexo Me Teper.

Rrugëtim me veprën dhe artin e Mr. Leonardo Voci

Rrugëtim me veprën dhe artin e Mr. Leonardo Voci -Ka lindur në Bajzë të Shkodrës më 22.12.1968. -Artist Profesionist, Drejtor i Sindikatës së Pavaruar të Piktorëvedhe Skulptorëve të Shqipërisë 2004-2008 -Mbaron studimet Lexo Me Teper.

Kush është Diaspora shqiptare e vërtetë Thanas L. Gjika

Kush është Diaspora shqiptare e vërtetë nga Thanas L. Gjika (Me rastin e vizitës që do të bëjë Ministri Majko tek ne) Qeveria Rama i shtoi kabinetit të vet të fryrë ministrinë Lexo Me Teper.

Antologjia e lajmëtarve të vrarë të Europës…

Antologjia e lajmëtarve të vrarë të Europës… Shkrimtari Visar Zhiti nxori këto ditë një libër të ri, sa i veçantë po aq dhe i rëndësishëm, antologjinë e të vrarëve, me krijimtari Lexo Me Teper.

Erica Camaj: …Jam shkodrane dhe dukagjinase e vërtetë!

Erica Camaj: “…Jam shkodrane dhe dukagjinase e vërtetë…!” Thuhet se gjallërimi i kombeve ka nisë me frymën e poetëve! Në magjen e Alpeve tona madhështore 84 vjet më parë me frymën Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook