Nyjet-Arkivit për » Krishtlindjet «

Pjetër Mëshkalla – dhe një dorëshkrim poetik për Krishtlindjet

Pader Pjetër Mëshkalla - dhe një dorëshkrim poetik për Krishtlindjet Krishtlindjen’ Shkodër 1909 At Pjetër Mëshkalla S.J. Guri i Parë i Katedrales u vue Në 1867. Mbas vitit 1909 qeveria Turke, në Shkodër, Lexo Me Teper.

Krishtlindjet e para… dhe të fundit bashkë… nga Miranda Jegeni

Krishtlindjet e para… dhe të fundit bashkë… nga Miranda Jegeni Dimri vinte shumë shpejt në qytetin tonë të vogël, që shtrihej përgjat liqenit dhe rrethohej në perëndim nga malet e z bardhura Lexo Me Teper.

Krishtlindjet në Pol nga Luigi Pirandello

Krishtlindjet në Pol nga Luigi Pirandello Perktheu Iskra Thoma Luigi Pirandello1 (1867-1936) Dramaturgu më i madh italian i shek. të XIX, Luixhi Pirandelo, lindi në Agrigento, më 1867 e vdiq në Romë, më 1936. Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook