Nyjet-Arkivit për » Krimi i Organizuar «

Kur trafikantët e drogës dhe krimit të organizuar bëhen pjesë e qeverisjes së një vendi… – nga Ervina Toptani

Ervina Toptani 2022 Kur trafikantët e drogës dhe krimit të organizuar bëhen pjesë e qeverisjes së një vendi… nga Ervina Toptani Krimi i organizuar që përmban në vetvete dhe trafikimin e drogës si Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook