Nyjet-Arkivit për » Kongresi i Triestes «

Qemoran Toptani – nga Universiteti i Romës – te beteja e mbijetesës

Qemoran Toptani (1912-1981) nga Universiteti i Romës – te beteja e mbijetesës E bija e Fuatit, dy herë kryetar i Bashkisë së Tironës, pjesëmarrës në Kongresin e Triestes (1913) dhe senator (1915), Lexo Me Teper.

Një përmbledhje e shkurtë e historisë së familjes Vrioni.

Një përmbledhje e shkurtë e historisë së familjes Vrioni. Vrionasit, futen ndër familjet më të mëdha aristokrate shqiptare, të njohura ndryshe si konaqe ose oxhaqe, ndër të cilat më të rëndësishmet Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook