Nyjet-Arkivit për » Kahlil Gibran «

Kahlil Gibran (1883-1931) – Pema dhe njeriu

“Nëse nji pemë do ta shkruante biografinë e saj, s’do të ishte fort ndryshe prej asaj të nji familjeje njerzish… “

Mbi dashninë… – nga Kahlil Gibran (pjesë nga Profeti)

Mbi dashninë… nga Kahlil Gibran (pjesë nga Profeti) Atëherë Almitra i tha: “Na fol për dashninë!” Ai ngriti kryet, kqyri popullin… dhe nji qetësi e mahnitshme zbriti mes tyne, e  ai me Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook