Nyjet-Arkivit për » Ilirian Agolli «

Urdhëri Zyrtar i Rezistencës ndaj Pushtimit Fashist dhe Heroi i 7 Prillit 1939, Kolonel Sami Koka – nga Ilirian Agolli

Urdhëri Zyrtar i Rezistencës ndaj Pushtimit Fashist dhe Heroi i 7 Prillit 1939, Kolonel Sami Koka nga Ilirian Agolli Dy burime arkivore të shkrimit per 7 Prillit: A.Q.SH., Mëkëmbësia e Përgjithshme, Fondi 161, viti Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook