Nyjet-Arkivit për » Ilia Ehrenburg «

Nën zulmën historike të dhjetoristëve – Revolucioni i kadiftë – nga Artan Kafexhiu

Nën zulmën historike të dhjetoristëve – Revolucioni i kadiftë nga Artan Kafexhiu  Shqipëria e vogël, ngjan krejt e pamundur të shfaqet si origjinale. Precedentët e jashtëm, shembujt ndërkombëtare, kanë qenë dhe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook