Nyjet-Arkivit për » Idioti «

Idiotit që jep lirinë në këmbim të sigurisë (Dhe që meriton t’i humbasë të dyja) – Revoltë nga Kastriot Çipi

Idiotit që jep lirinë në këmbim të sigurisë (Dhe që meriton t’i humbasë të dyja) Revoltë nga Kastriot Çipi Më mirë qen në Itali, se sa pensionist apo fëmijë në Shqipëri! Sepse qentë Lexo Me Teper.

Paul Laffitte (1839-1909) Idioti

“Nji idiot i vorfën asht gjithnji nji idiot, kurse nji idiot i pasun, asht gjithnji i pasun… “
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook