Nyjet-Arkivit për » Groot Zundert «

Nji skicë mbi jetën dhe veprën e Vincent Van Gogh

Nji skicë mbi jetën dhe veprën e Vincent Van Gogh Vincent Willem Van Gogh lindi me 30 mars të vitit 1853, në Groot Zundert, dhe pati si rezultat i nji Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook