Nyjet-Arkivit për » Gjimnazi i Lushnjes «

Babi që s’u kthye një mbrëmje… rrëfim nga Izota Haruni

Izota Haruni në pak rreshta për veten e saj Jam e lindur në qytetin e Tiranës, me 14 janar të vitit ’61… dhe e rritur në Lushnje, e specifikuar më qartë… Lexo Me Teper.

Letër përtej kohe… (pjesa e 3) – Rrëfim nga Lola Shehi – Çela

Letër përtej kohe… pjesa e 3 Rrëfim nga Lola Shehi – Çela Nana, sa muaj u  bënë  që s’kam ardhë të flas me ty? E di që e shkela premtimin. Të kisha Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook