Nyjet-Arkivit për » Gjashtë Gënjeshtrat «

Gjashtë gënjeshtrat e ‘fabrikës’ të majtë dhe ‘punishtes’ së vogël të PD-së së Bashës – nga Arian Starova

Gjashtë gënjeshtrat e ‘fabrikës’ të majtë dhe ‘punishtes’ së vogël të PD-së së Bashës nga Arian Starova*  Mbi rrenë-argumentet e debatit politik të sotëm… Në ditët e sotme, titulli i këtij shkrimi nënkupton Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook