Nyjet-Arkivit për » Gazeta Telegraf «

Etnografja franceze Jacqueline Benezech takon Prêk Calin në Vermosh të Kelmendit (tetor 1938)

Etnografja franceze Jacqueline Benezech takon Prêk Calin në Vermosh të Kelmendit (tetor 1938) Shënime nga dorshkrimi i saj Etnografja franceze Jacqueline Benezech nga Bordeaux (Francë) në vitin 1938, ndërmori bashkë me bashkëshortin Lexo Me Teper.

Një monument për këpucarin Sadik Memeti nga Gëzim Zilja

Një monument për këpucarin Sadik Memeti* nga Gëzim Zilja Sadik Memeti (Diku) është këpucari i lagjes Skelë. Ka dyzetepesë vjet që e kryen atë profesion. Nuk ka kryer asnjë heroizëm, nuk Lexo Me Teper.

Dinjiteti i njeriut dhe dinjiteti i artistit n’nji emër të vetëm!

Dinjiteti i njeriu dhe i artistit në nji emër të vetëm: Visar Zhiti! nga Jozef Radi Në fundverën e vitit 1971, do të shkelja për së pari hyrjen e gjimnazit të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook