Nyjet-Arkivit për » Esma Cela «

Letër përtej kohe… (pjesa e 3) – Rrëfim nga Lola Shehi – Çela

Letër përtej kohe… pjesa e 3 Rrëfim nga Lola Shehi – Çela Nana, sa muaj u  bënë  që s’kam ardhë të flas me ty? E di që e shkela premtimin. Të kisha Lexo Me Teper.

Letra përtej kohe… 2 Rrëfim nga Lola Shehi – Cela

Letra përtej kohe… 2 Rrëfim nga Lola Shehi – Cela Nana u bë një muaj që s’kam ardhë të flas me ty. Më fal Nana, po kam pasë mjaft punë dhe halle, Lexo Me Teper.

Letër përtej kohës… rrëfim nga Lola Shehi – Cela

Letër përtej kohës… rrëfim nga Lola Shehi – Cela Sonte Nana, kam ndërmend të të lë pak pa gjumë. Kam shumë gjëra për të të thënë. Epo sa kohë kemi pa folur Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook