Nyjet-Arkivit për » Eposi Shqiptar «

Muji dhe Halili… në Burgjet e Diktaturës nga Ilir Seci

Muji dhe Halili… në Burgjet e Diktaturës nga Ilir Seci “Në burg kishim edhe edhe dy vllazën nga Tropoja, ishin nga katundi Shoshan dhe i kishin emnat Mujë dhe Halil” – më Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook