Nyjet-Arkivit për » Diego Rivera «

Frida Kahlo i shkruan Diego Riverës – Përktheu Elona Caslli

Frida Kahlo i shkruan Diego Riverës* Përktheu Elona Caslli Nata ime është pa hënë. Nata ime ka sy të mëdhenj që ia ngulin shikimin dritës gri që depërton nga dritaret. Nata ime Lexo Me Teper.

Frida Kahlo Art i madh… Personalitet i madh, dhe pasion i madh te kjo artiste meksikane

Frida Kahlo Art i madh… Personalitet i madh dhe pasion i madh te kjo artiste meksikane “Plagët, janë të çara përmes të cilave nji qenie hyn në vetminë e nji qenie tjetër…” Frida Kahlo Frida Kalho Coyoacán, 7 qershor 1907 Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook