Nyjet-Arkivit për » Deputet i Shkodres «

At Gjergj Fishta – “Kosova është e Jona…” material nga Paulin Zef Zefi

At Gjergj Fishta – “Kosova është e Jona…” material nga Paulin Zef Zefi (Fjalimi i Atit të Kombit Shqiptar, kur ishte Deputet i Shkodrës dhe Zv. Kryetar i Parlamentit të parë Shqiptar Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook