Nyjet-Arkivit për » Cristiano Ronaldo «

Lamtumira e një Mbreti… – nga Adriatik Riza Dosti

Lamtumira e një Mbreti… nga Adriatik Riza Dosti Absolutisht që e enjtja e 29 dhjetorit 2022, do të hyjë në historinë e futbollit botëror e veçmas atij brazilian… si dita më e Lexo Me Teper.

Gjithmonë në rrezik… e t’mos mbytesh kurrë!!! Edmond Hasani

Gjithmonë në rrezik… e t’mos mbytesh kurrë!!! Nga e përdishmja e rrëfimeve të Edmond Hasanit… Me gozhdë, grisa suvanë e murit poshtë parvazit të dritares ku ulesha gjithmonë në mësim dhe formova Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook