Nyjet-Arkivit për » Burgosur Politikë «

Veprat e ndërtuara nga të burgosurit politikë (1945-1991) – nga Agron Tufa

Veprat e ndërtuara nga të burgosurit politikë (1945-1991) nga Agron Tufa  1945 – Përfundimi i stadiumit “Qemal Stafa” në Tiranë, i filluar nga italianët dhe i lënë përgjysëm për shkak të luftës.   1945 Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook