Nyjet-Arkivit për » Beteja e Nikopolit «

Historia nacionaliste – referencë nga Daut Dauti

Historia nacionaliste Referenca nga Daut Dauti Këndvështrime analitike për historinë! Para disa ditësh e postova një shkrim të shkurtë ku shihej ndihma e ushtrisë serbe që ia ofroi Perandorisë Otomane në Betejen Lexo Me Teper.

Mitet Serbe dhe e vërteta mbi Betejën e Fushë-Kosovës… Ilir Seci

Mitet Serbe… dhe e vërteta mbi Betejën e Fushë-Kosovës… studim nga Ilir Seci Jemi mësuar që çdo qershor të shohim ritualin e përkujtimit që serbët i bëjnë Betejës së Fushë-Kosovës, betejës Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook