Nyjet-Arkivit për » Agron Shele «

No comment! – Projekti i Ramiz Alise dhe arratija e Agron Tufës

No comment! Projekti i Ramiz Alise dhe arratija e Agron Tufës Të burgosurit dhe të persekutuarit janë të moshuar, nuk kanë fuqi dhe janë të parrezikshëm. Duhet të kemi kujdes nga fëmijët Lexo Me Teper.

Poetika e Zhaneta Barxhaj, si frymë e lirë krjuese dhe abstraksion – nga Agron Shele

Zhaneta Barxhaj në Venezie Poetika e Zhaneta Barxhaj, si frymë e lirë krjuese dhe abstraksion nga Agron Shele Poezia në vetvete, si formë shprehje e elokuencës më të thellë të mendimit dhe deshifrim Lexo Me Teper.

Shtëpia me dy çati, si shtëpi e kulmeve të reja në kufijtë e vlerave universale të njeriut nga Agron Shele

Shtëpia me dy çati, si shtëpi e kulmeve të reja në kufijtë e vlerave universale të njeriut. nga Agron Shele   Romani “Shtëpia me dy çati” është vepra letrare më e fundit e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook