Nyjet-Arkivit për » Adem Jashari «

Vota për Ndryshim në Shqipëri e forcon Kombin Shqiptar dhe miqësinë me Amerikën! – nga Ma. Agim Aliçkaj

Vota për Ndryshim në Shqipëri e forcon Kombin Shqiptar dhe miqësinë me Amerikën! Kryeministri i gjertanishëm, Rama është fatkeqsi kombëtare nga Ma. Agim Aliçkaj* Të gjithë ata që ja duan të mirën kombit Lexo Me Teper.

Mbi përçudnimin e Idhujve – nga Hysni Ndreu & Arti si krim nga Kristaq Jorgo

Ky status – titulli blasfemues, në të vërtetë provokues i të cilit do t’ju befasojë – lindi në formën e dialogut me mikun e kolegun Hysni Ndreu në vijë të Lexo Me Teper.

Figura e Ibrahim Rugovës të mbrohet me ligj – të ruhet nga shpifjet e deklarimet e urrejtshme të palaçove politikë – nga Murteza Osdautaj

Figura e Ibrahim Rugovës të mbrohet me ligj – të ruhet nga shpifjet e deklarimet e urrejtshme të palaçove politikë nga Murteza Osdautaj . Ibrahim Rugova ishte Presidenti i parë i Republikës së Lexo Me Teper.

Sa vyen gjaku i derdhur për Kosovë…? esse nga Emi Krosi

Sa vyen gjaku i derdhur për Kosovë…?  esse nga Emi Krosi Shënim mbi librin: “Legjenda e Dhembjes në heshtje” Hasan Qyqalla & Mustafë Krasniqi (Rrëfejnë vëlla e motër për: përjetimet, burgosjet, gjakimet në familjen Salihaj) . Kur vendosa të shkruaja Lexo Me Teper.

Rrethimi i tretë i Kullës së Jasharajve… – 5 Mars 1998

Rrethimi i tretë i Kullës së Jasharajve… 5 Mars 1998 I fundit, me pushkë në dorë, u vra Kushtrim Jashari, i cili i kishte vetëm 13 vjet. . Në orët e hershme të mëngjesit Lexo Me Teper.

17 Janari, Ditë Lutjeje dhe Reflektimi Kombëtar nga Arbën Xhaferi

17 Janari, Ditë Lutjeje dhe Reflektimi Kombëtar  nga Arbën Xhaferi Ka qenë sërish një kënaqë si e veçantë për mua të njihem me nismën e FDE- Forumit për Demokraci dhe Etikë, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook