Nyjet-Arkivit për » 7 prillit 1939 «

Urdhëri Zyrtar i Rezistencës ndaj Pushtimit Fashist dhe Heroi i 7 Prillit 1939, Kolonel Sami Koka – nga Ilirian Agolli

Urdhëri Zyrtar i Rezistencës ndaj Pushtimit Fashist dhe Heroi i 7 Prillit 1939, Kolonel Sami Koka nga Ilirian Agolli Dy burime arkivore të shkrimit per 7 Prillit: A.Q.SH., Mëkëmbësia e Përgjithshme, Fondi 161, viti Lexo Me Teper.

Abaz Kupi (1896-1976) – Udhëheqës ushtarak i çështjeve kombëtare nga Vangjel Kasapi

Abaz Kupi (1896-1976) - Udhëheqës ushtarak i çështjeve kombëtare nga Vangjel Kasapi Edhe pse moti ishte i ftohtë, me temperatura te ulta, me stuhi bore, tradita e përkujtimit të përvjetorit të vdekjes së Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook