Nyjet-Arkivit për » 100 vjet «

100 trëndafilë për nënë Savën… nga Jozef Radi

100 trëndafilë për Nënë Savën… dhe mungesa e opinionit human ndër ne… nga Jozef Radi Dhe ai urimi ynë aq i zakonshëm, të cilin e shohim si ma të lartën mundësi njerzore: “U Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook