Organizata ALVA – Albanian Values – Vlerat Shqiptare

ALVA - Albanian Values - Vlerat Shqiptare

ALVA – Albanian Values – Vlerat Shqiptare

Organizata ALVA – Albanian Values – Vlerat Shqiptare

Organizata ALVA – Albanian Values – Vlerat Shqiptare,
tashmë pjesë e komunitetit global “World Values Day”
me rastin e “World Values Day” – “Ditës Botërore të Vlerave”
më datë 18 tetor 2018, tek Muzeu Historik Kombëtar,
organizon eventin e parë në historinë e Shqipërisë
kushtuar Vlerave Kombëtare Shqiptare,
duke ndërmarrë nismën: “Unë e vlerësoj atdheun tim”.
.
Veshje te Shqiperise se Mesme

Veshje te Shqiperise se Mesme

Me thirrjen “Unë e vlerësoj veten time, atdheun tim që kështu do punoj më shumë për të ndryshuar jetën time dhe të tjerëve rreth meje. Po ti?”

Tema e përzgjedhur nga organizata ALVA për “World Values Day 2018” kushtuar “World Values Day Albania” është: “Mirënjohja”.
 
Tematikat rreth kësaj teme janë:
1.“Vlerat e mirënjohjes”;
2.“Mirënjohje ndaj vlerave të vendlindjes, atdheut, Shqipërisë, vlerat e Tiranës – kryeqytetit të Shqipërisë, dhe çdo qyteti si: Prishtina, Dibra etj. apo fshati si: Peza, Dardha, Labinoti, Thethi, etj.” Mirënjohje ndaj kontributit të personaliteteve dhe komunitetit në shërbim të atdheut, vendlindjes, nivelit të jetesës së shqiptarëve etj,;
3.“Mirënjohje vlerave të familjes shqiptare”; Familja – anëtarët e familjes, prindërit, motra, vëllai, fëmija, nipi etj.;
4.“Mirënjohje vlerave të gruas shqiptare dhe roli i saj në shoqërinë shqiptare”;
5.“Mirënjohje vlerave të zhvillimit personal”;
6.“Mirënjohje rolit të diasporës shqiptare në shoqërinë shqiptare”;
7.“Mirënjohje vlerave të bamirësisë dhe harmonisë fetare”;
8.“Mirënjohje vlerave të heronjve dhe dëshmorëve shqiptarë”;
9.“Mirënjohje rolit të medias dhe kulturës në shoqërinë shqiptare”;
10.“Mirënjohje ndaj miqve të Shqipërisë dhe të shqiptarëve” etj.;
Organizata ALVA - Albanian Values - Vlerat Shqiptare

Ftese: Organizata ALVA – Albanian Values – Vlerat Shqiptare

Jemi një komb që kemi shumë vlera, për këtë ne duhet të informohemi, sepse është detyrë e secilit prej nesh të kontribuojë në ruajtjen zhvillimin dhe promovimin e vlerave të vyera mbarëshqiptare të kombit shqiptar brez pas brezi.
Në event do të vlerësohen personalitete, të rinj, etj. që kanë dhënë dhe vazhdojnë të japin kontributin e tyre në fusha të ndryshme për vendlindjen, zhvillimin e atdheut etj.
 
Faleminderit që pranuat ftesën tonë!
faleminderit për mbështetjen tuaj!
bashkë mund të bëjmë gjëra më të bukura!
Ju mirëpresim
stafi organizatës ALVA – Albanian Values – Vlerat Shqiptare
 
Për më shumë informacion mund të na shkruani në adresat e e emailit: info@alva.al; alvaalbanianvalues@gmail.com. Në numrin e telefonit mund të na shkruani me sms, viber, what’s app. Telefon 00355676463046
.

 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Gazeta  Etiketat: , , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook